Conectează-te cu noi

Administraţie

Intervenții pentru deszăpezire în Dej, sunt folosite 12 utilaje

Publicat acum

pe

Urmare ninsorii căzute în cursul dimineții la nivelul municipiului, Primăria Municipiului Dej, prin Serviciul Administrării Domeniului Public (SADP) a acționat și acționează continuu pentru asigurarea deszăpezirii.

”12 utilaje de deszăpezire cu lamă și pentru distribuit material antiderapant lichid și solid, au intervenit cu prioritate pe străzile principale, pentru a se asigura accesul mijloacelor de transport în comun și intervențiile în caz de urgență.

Acțiunile se desfășoară și la această oră inclusiv pe străzile secundare, la nivelul trotuarelor și trecerilor de pietoni”, a informat Primăria Municipiului Dej.

Instituția reamintește cetățenilor persoane fizice și juridice să intervină la curățarea zăpezii de la nivelul trotuarelor din fața proprietăților sau spațiilor comerciale.

De asemenea orice problemă referitoare la intervențiile pentru deszăpezire, în municipiu, poate fi semnalată la numerele de telefon: 0264211790 sau 0731 311 797, urmând să se intervină cât mai rapid posibil în zona respectivă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER