Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată, mâine, la Dej. Trei proiecte vor fi dezbătute și votate

Publicat acum

pe

O ședință de îndată a Consiliului Local Dej este programată marți, 7 februarie, de la ora 14. Aceasta se va desfășura online.

Pe ordinea de zi sunt trei proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor tehnico – economici ai proiectului: ”Renovare energetică moderată a clădirii publice ”Grădinița cu program prelungit ”Paradisul Piticilor” din Municipiul Dej, Strada Unirii Nr. 1.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de urbanism – Plan urbanistic zonal și a Regulamentului de urbanism pentru proiectul: ”Reabilitare,modernizare, dotare și extindere Complex Sportiv și Sala de sport Dej”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico – economici actualizați și a Devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții: ”modernizare Străzi în Municipiul Dej – 37 Străzi, județul Cluj”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER