Conectează-te cu noi

Social-Cultură

INTERVIU. Anda Dimitriu: „Limitările nu fac decât să te ţină în loc”

Publicat acum

pe

anda dimitriu

Anda Dimitriu este o artistă originară din Dej, care s-a făcut remarcată anul trecut participând la concursul Vocea României, acolo unde i-a impresionat pe toți cu vocea ei caldă și cu ambiția de care a dat dovadă pe tot parcursul competiției.

La Vocea României, antrenată de Marius Moga, tânăra în vârstă de doar 25 de ani a fost la un pas de câștigarea marelui premiu, iar interpretarea ei a rămas în mințile tuturor, mai ales după momentul emoționant din finală în care a cântat alături de maestrul Zamfir.

Artista din Dej a acceptat să răspundă mai multor întrebări pe care reporterul Vocea Transilvaniei i le-a adresat.

Reporter: Să începem cu „începutul”. Cum ai reușit să-ți descoperi pasiunea pentru muzică și când ai cântat prima dată?

Anda Dimitriu: Fredonez de când mă știu… Primele amintiri cu mine cântând sunt în jurul vârstei de 5 ani, alături de mama mea căreia îi plăcea la rândul ei să cânte. La început îi ceream ei să-mi cânte piesele preferate. Mai apoi, am început să o fac doar eu, iar ea, auzind ca aș avea ureche muzicală, m-a înscris la primul meu concurs: Tip-Top Minitop.

Reporter: Care a fost traseul tău în viață, până să ajungi să scoți primele piese?

Anda Dimitriu: Ca orice copil care începe să-și descopere o pasiune, am parcurs pașii tradiționali. Am cântat în corul școlii și la fel și fel de evenimente locale, activități care m-au educat și care mi-au pus niște baze solide.

Reporter: Cum de ai ales lumea muzicii hip-hop, reggae, soul, având în vedere că multe tinere preferă poate pop-ul…

Anda Dimitriu: : Am avut norocul să cresc într-un anturaj în care m-am familiarizat rapid cu artiste precum Lauryn Hill, Erykah Badu, TLC etc. Puțin mai târziu, am scos și prima mea piesa- o colaborare cu băieții de la Anexa1, care mi-au făcut cunoștință cu munca de studio. Petrecând foarte mult timp cu ei, am început să concretizez tot mai mult înclinația mea către hip-hop și rnb într-un stil personal. Cu alte cuvinte, a fost perioada în care am decis că asta-i muzica ce-mi place și pe care vreau sa „fabric” la rândul meu. Nu spun NU nici muzicii pop. De fapt, muzica mea e un pop cu influențe rap, rnb, soul, jazz.

Citeşte interviul integral pe voceatransilvaniei.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER