Conectează-te cu noi

....

Recomandări

Metalicplas, 20 de ani de la înființare. Angajații, împreună cu Ioan Tecar au sărbătorit în Pădurea Bungăr – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

MetalicPlas aniversare (7)

Câteva sute de angajați ai MG-TEC Grup, în frunte cu președintele Ioan Tecar, au sărbătorit astăzi, în Pădurea Bungăr, 20 de ani de la înființarea firmei Metalicplas.

....

”Eu vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prezență, tuturor pentru activitatea depusă, tuturor pentru tot ce ați făcut pentru noi și împreună cu noi de-a lungul timpului”, le-a spus angajaților prezenți în Pădurea Bungăr, în deschidere, Simion Buburuz, director tehnic al MetalicPlas. În continuare, primarul Dejului, Morar Costan a felicitat conducerea Metalicplas, dar și pe angajații firmei pentru munca depusă în cei 20 de ani de existență.

”Ne bucurăm că suntem la aniversarea a 20 de ani de activitate a Metalicplas și vreu să vă spun că eu vă consider familia mea. Întotdeauna când analizăm și vrem să dezvoltăm anumite zone de activitate parcă am tendința să gândesc prin Metalicplas pentru că aceasta este firma care astăzi împlinește frumoasa perioadă de 20 de ani și am putea spune că este jumătate de viață. Metalicplas rămâne firma mea de suflet. Mă uit la mulți dintre voi care am îmbătrânit împreună, care am lucrat împreună și doresc să lucrăm în continuare împreună, să ne simțim ca în familie, să vă simțiți confortabil împreună cu noi pentru că aceasta este defapt a doua casă”, a declarat Ioan Tecar, președintele MG-TEC GRUP.

Angajații grupului condus de Ioan Tecar au petrecut mai multe ore împreună, au luat masa și au ascultat cântecele lui Dan Suciu.

Metalicplas Impex este firma care a pus bazele unui întreg holding, iar astăzi este una dintre cele mai mari şi mai moderne unităţi producătoare de plase sudate din România. Societatea dejeană are ca domeniu de activitate obţinerea produselor din sârmă, plase sudate, plase împletite, panouri gard,  cuie, etc. Încă de la început, investițiile au fost îndreptate spre utilaje tehnologice moderne, cu fluxuri de producţie integrate, capabile să realizeze produse de calitate, la standarde internaţionale.

Reclamă
3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER