Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Activitate cu profesorii din Dej la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” – FOTO

Publicat acum

pe

profesori activitate Avram Iancu (3)

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej a găzduit astăzi o activitate metodică de diseminare a activităților extrașcolare și extracurriculare din Săptămâna ”Școala Altfel”.

....

La evenimentul desfășurat la școala condusă de directorul Daniela Herineanu și directorul adjunct Gheorghe Giurghiu au participat coordonatorii de proiecte și programe educative de la liceele și școlile gimnaziale din municipiul Dej, dar și din zonă.

Raportul de activitate a fost prezentat de profesorul Maria Alina Vancia, coordonatorul de proiecte și programe educative al școlii ”gazdă”. Apoi, participanții au răsfoit revista Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Dej – ”Școala Alfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Profesorul Gheorghe Giurgiu a luat cuvântul despre monitorizarea activităților desfășurate la școala la care este director adjunct. În program a urmat prezentarea unor exemple de bună practică: sceneta ”Comoara din farfurie”, îndrumător prof. Elena Cristina Dascălu și blogul unui parteneriat cu Grăinița ”Lumea Piticilor” Dej, pe tema ”Poluarea sonoră”, prezentarea fiind făcută de prof. Livia Pop.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER