Conectează-te cu noi

Eveniment

INUNDAȚII | Cifrele DEZASTRULUI de la Dej. Câte persoane au fost salvate de pompieri? – FOTO

Publicat acum

pe

Inundatii-în-apropiere-de-Dej-7

Peste 70 de pompieri cu 23 de mijloace tehnice specifice au intervenit în ultimele ore pentru înlăturarea efectelor inundațiilor în zonele afectate din județul Cluj.

Echipele de intervenție ale ISU Cluj au intervenit pentru salvarea a 11 persoane din calea viiturilor, limitarea și înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteo periculoase ce s-au manifestat în municipiul Dej și localitățile Jichișu de Jos, Codor, Tărpiu, Rugășești și Coplean.

În ultimele ore, salvatorii au intervenit pentru scoaterea apei din peste 40 de subsoluri, fântâni și gospodării inundate.Acțiunile de intervenție au necesitat angrenarea forțelor și mijloacelor din Detașamentele de Pompieri Dej, Cluj-Napoca, Turda și Secția de Pompieri Colina.

La nivelul județului nu există persoane evacuate din locuințe, persoanele salvate au putut să se întorcă la locuințele lor după retragerea viiturilor.

În continuare echipele de intervenție acționează alături de autoritățile locale și membri ai instituțiilor cu atribuții în managementul situațiilor de urgență pentru evacuarea apei din subsolurile, fântânile și gospodăriile afectate, precum și monitorizarea și evaluarea situațiilor produse.

Evoluţia fenomenele meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operaţional județean al ISU Cluj.

Detalii – https://dej24.ro/inundatii-pompierii-din-dej-noapte-alba-pentru-scoaterea-apei-din-gospodarii-foto

Posted by Dej24.ro on Sunday, April 10, 2016

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER