Conectează-te cu noi

Eveniment

Inundații la Dej. Pompierii au intervenit în Viile Dejului – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

inundatii pompieri (3)

Pompierii din Dej au fost solicitați astăzi, în jurul orei 11, să intervină în Viile Dejului pentru a evacua apa dintr-o fântână afectată de inundații.

Ploaia torențială căzută la Dej în ultimele 18 ore a făcut ca fântâna bărbatului din Viile Dejului să se umple de apă. Pompierii dejeni s-au deplasat la fața locului cu o autospecială pentru a evacua apa din fântână, ca urmare a infiltraţiilor rezultate în urma precipitaţiilor căzute în ultimele ore în zona Dejului.

Vă reamintim, județul Cluj s-a aflat până la ora 12 sub cod galben de ploi. Atenționarea ANM a vizat ploi ce au depășit local 15…20 l/mp. Totodată, Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis în această dimineață un COD PORTOCALIU de inundații pe mai multe râuri din județele Cluj.

Potrivit Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) „ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE şi INUNDAŢIE în bazinul hidrografic Crasna, judeţele Satu Mare şi Sălaj, bazinul hidrografic Someşul Mic (afluenți), judeţul Cluj şi afluenţii Someşului aferenţi sectorului aval s.h. Dej, judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj și Cluj.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER