Conectează-te cu noi

Politic

Ioan Damian, candidatul ALDE la Primăria Mica – FOTO/VIDEO (E)

Publicat acum

pe

ALDE Mica (1)Căminul Cultural din localitatea Mica a găzduit în această după-amiază, de la ora 17, lansarea candidatului ALDE, Ioan Damian, la Primăria Mica.

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat astăzi, cu începere de la ora 17, în Căminul Cultural Mica pentru a participa la lansarea candidaturii lui Ioan Damian (ALDE) la Primăria Mica. La eveniment au răspuns ”prezent” mai multe oficialități, între care Steluța Cătăniciu (deputat ALDE), Dan Păcurar (secretar general ALDE Cluj), Eugen Druță (consilier județean ALDE), Dorel Oros (președinte executiv ALDE Cluj), Ilie Crișan (vicepreședinte ALDE Cluj), Sorin Platon (vicepreședinte ALDE Cluj) și Diana Tot (copreședinte TLDE Cluj).

De la lansare nu avea cum să lipsească Vicențiu Știr, președintele ALDE Dej și candidatul acestei formațiuni la Primăria Dej, alături de o parte din echipa sa, atât de la seniori, cât și de la tineret și organizația de femei.

Ioan Damian, candidatul ALDE la Primăria Mica, are 38 de ani, este căsătorit și are un copil în vârstă de 13 de ani. De profesie inginer agronom, Ioan Damian a declarat în cadrul acestui eveniment că s-a regăsit în echipa ALDE (la care s-a alăturat în iunie 2015) și că își dorește să ajute comunitatea din care face parte, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care candidează la alegerile locale din 5 iunie.

De asemenea, Ioan Damian – ”un om al locului”, după cum a mărturisit chiar el, dat fiind că este născut în Mica – le-a mai spus localnicilor că știe cu ce probleme se confruntă comuna și că este încrezător că poate contribui semnificativ la dezvoltarea acesteia.

Vezi declarațiile făcute la acest eveniment în materialul video de mai jos.

*(E) – Știre electorală

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER