Conectează-te cu noi

Politic

Ioan Rus și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor

Publicat acum

pe

ioan rus

Ioan Rus, născut în Urișor, lângă Dej, și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor, în urma declarațiilor sale referitoare la românii din străinătate.

Vă reamintim, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune TV, că ”România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la respectiva emisiune.

Ulterior, Rus şi-a cerut scuze ”dacă prin formularea aleasă” a jignit pe cineva, susţinând că intenţia sa era să semnaleze o situaţie gravă. Imediat, PNL a cerut demisia ministrului, arătând că ”este obligat să demisioneze astăzi”.

După-amiază însă, Ioan Rus s-a conformat și și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor. Premierul Victor Ponta a anunțat că i-a acceptat demisia, urmând să se găsească un înlocuitor.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER