Conectează-te cu noi

Eveniment

IPJ Cluj: Polițist din Dej, sancționat pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Publicat acum

pe

Inspectoratul de Poliție Județan (IPJ) Cluj a anunțat, în urmă cu puțin timp, printr-un comunicat de presă, că un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Dej a fost sancționat contravențional, ca urmare a faptului că a încălcat ordonanțele militare. Acesta a participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale.

Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare.

De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării și dispunerii măsurilor de sancționare contravențională pentru ceilalti participanți la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER