Conectează-te cu noi

....

Eveniment

EXCLUSIV. Coordonatorul rromilor din Dej: ”Stați în case! Nu vă întâlniți cu ceilalți și nu ieșiți afară!”

Publicat acum

pe

....

După ce Dej24.ro a dezvăluit, ÎN PREMIERĂ, că cel puțin 10 rromi stabiliți în Dej au fost confirmați cu SARS-Cov-2, Ilie Trancă, coordonatorul rromilor din zona Dejului, a transmis un mesaj pentru comunitatea pe care o reprezintă: ”Stați în case! Nu vă întâlniți cu ceilalți!”.

”Eu sunt un om de bună credință, căruia îi pasă de viața tuturor. După ce am descoperit cazurile COVID-19 din comunitățile de rromi, alături de doamna doctor, am anunțat imediat DSP. Noi nu suntem rasiști, dar toată lumea se adresează cu ură împotriva noastră. Pe lângă comunitățile de rromi, să nu uităm că mai sunt și români infectați. Mesajul meu, înainte de toate, este ca oamenii să stea în case. Dacă (n.r. – rromii) vor fi oameni carantinați, rugămintea mea ar fi ca autoritățile să le asigure cele necesare – mâncare, lapte, pampers sau ce nevoi mai au. Sunt foarte mulți copii în comunitate. Pentru sănătatea tuturor, să stea în case! E cea mai bună protecție. Să nu se întâlnească cu ceilalți și să nu iasă afară! Rugămintea mea este să păstreze distanța socială, așa cum prevede legea”, a declarat pentru Dej24.ro Ilie Calistenius Trancă, coordonatorul rromilor din zona municipiului Dej.

....

Vă reamintim, cel puțin 10 rromi stabiliți în diferite zone ale municipiului Dej au fost confirmați cu SARS-CoV-2. Alții sunt internați în Spitalul Municipal Dej, fiind suspecți COVID-19, și așteaptă rezultatele testelor.

Citește și:

Cel puțin 10 rromi stabiliți în Dej, confirmați cu COVID-19. Alții așteaptă rezultatele. Autoritățile, în alertă!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER