Conectează-te cu noi

Social-Cultură

ÎPS Andrei, vizită în parohiile Vad, Bogata de Jos și Bogata de Sus – FOTO

Publicat acum

pe

În cursul acestei săptămâni, ÎPS Andrei a efectuat câteva vizite în parohiile Vad, Bogata de Jos și Bogata de Sus, din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Dej.

Primul popas duhovnicesc al Părintelui Mitropolit a fost la Mănăstirea „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Vad. Aici Preacuviosul Părinte Nicodim, stareţul mănăstirii, împreună cu obştea şi cu primarul comunei Vad, David Prunean, i-au prezentat Părintelui Mitropolit lucrările realizate până în prezent şi proiectul de arhitectură al întregului complex monahal.

Următoarea vizită a fost în Parohia Bogata de Jos, unde părintele Cosmin Mocean slujește cu multă râvnă de mai bine de 15 ani. Aici, ÎPS Andrei s-a închinat în biserica ce îl are ocrotitor pe „Sfântul Arhidiacon Ștefan” şi a apreciat toate lucrările care au fost desfăşurate în această parohie.

Ultima vizită a fost în Parohia Bogata de Sus, unde paroh este părintele Ionuţ Rodilă. Aici, ÎPS Andrei s-a închinat în biserica ce îi are ocrotitori pe „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” și a apreciat lucrările efectuate de curând la casa parohială.

Ne bucurăm de fiecare vizită a Părintelui nostru Mitropolit și îi suntem recunoscători pentru că întotdeauna este alături de păstoriții săi”, a precizat preotul protopop Ioan Buftea, cel care l-a însoţit pe ÎPS Andrei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER