Conectează-te cu noi

Sport

Izvorul Chiuiești, locul secund la Campionatul Național de Oină – Juniori I

Publicat acum

pe

CS Izvorul Chiuiești a obținut locul secund la Campionatul Național de Oină – Juniori I.

Federaţia Română de Oină, aflată sub patronajul Casei Regale a României, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman, A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa, având ca parteneri Primăria şi Consiliul Local ale Comuniei Cumpăna (judeţul Constanţa) şi C.S. Victoria Cumpăna a organizat în perioada 29-30 iulie 2021 Campionatul Național de Juniori I și II.

Întrecerea s-a desfăşurat pe terenul Complexului „Centenar 2018” din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa. În cele două zile de competiţie, juniorii şi-au etalat priceperea în jocul de oină şi au dovedit că Sportul Naţional al României poate redeveni acolo unde ar trebui să fie, în preferinţele românilor.

La juniori I, locul I a fost ocupat de CSM Râmnicu Sărat, locul al doilea de Izvorul Chiuieşti şi locul al treilea de Hoina Craiova.

La juniori II, prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Hoina Craiova, medaliile de argint au fost cucerite de CSM Râmnicu Sărat, în timp ce locul al treilea le-a revenit celor de la Spicu Horia.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER