Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a obținut primul punct în Liga 2, după 0-0 cu Ripensia – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a remizat, scor 0-0, cu Ripensia Timișoara, în a doua etapă a sezonului regular, și a obținut primul punct în Liga 2.

Meciul de pe stadionul ”Electrica” din Timișoara nu a fost unul prea atractiv pentru spectatorii aflați în tribune, fiind înregistrate puține ocazii de gol. Gazdele au ratat prin Coulibaly, Pădurariu și Golda, în vreme ce ”panterele roz” au avut două șanse mari prin Rus și Chira, ultimul scăpat singur cu portarul advers. S-a încheiat 0-0 și elevii antrenați de Dragoș Militaru au obținut astfel primul punct în Liga 2.

Unirea Dej a fost încurajată la acest meci din deplasare de galeria ”Brigada Someșeană”. Suporterii dejeni – care au parcurs peste 350 de km pentru a fi alături de favoriții lor – au afișat mesajul ”Fiecare meci e sărbătoare/ Și la sute km depărtare”.

”Sincer, sunt mulțumit că am făcut primul punct. Asta ne interesa. Trebuie să strângem puncte. Până la urmă cred că a fost un 0-0 frumos pentru spectatori. Au fost ocazii destul de bune de ambele părți, chiar dacă nu am reușit să marcăm. Până la urmă, un punct și de o parte și de alta. Mergem înainte, ne interesează să strângem cât mai multe puncte și băieții să capete încredere, pentru că e primul sezon în Liga 2 pentru majoritatea dintre ei. Meci după meci cred că o să fim mult mai bine”, a declarat spus după meci antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru. (*vezi întreaga declarație mai jos)

Ripensia Timișoara: I. Rus – A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Gladun – V. Macrițchii, Coulibaly (cpt.) – Piftor, Golda, Rotea – Pădurariu. Rezerve: Mosoarcă – Sturzu, Rz. Morariu, Fridrich, Mitriv, Mih. Ene, Taras, Rob. Stoica, Ernest. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Unirea Dej: Railean – I. Rus, Burdeț, Kereki, Roș – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop – Frăsineanu, Al. Pop, Fl. Blaj. Rezerve: Cl. Chindriș – V. Bogdan, Meszaros, Chira, D. Pop, Al. Blaj, Andr. Pop, Al. Papp, Manole. Antrenor: Dragoș Militaru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER