Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Jocul ”League of Legends” a reunit la Dej cei mai buni gameri din zonă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concurs gaming (1)

Sala Sporturilor din Dej a găzduit astăzi prima ediție a ”Zatoky Tournament Dej”, competiție dedicată gamerilor.

”League of Legends” este numele jocului care a reunit astăzi în Sala Sporturilor din Dej peste 80 de gameri de toate vârstele, atât din oraș, cât și din împrejurimi. În cadrul competiției s-au întrecut nu mai puțin de 17 echipe (fiecare echipă a fost formată din 5 membri).

Jocul competitiv ”League of Legends”, care este recunoscut la nivel mondial, aduce față în față două echipe, durata unui meci fiind între 35 și 45 de minute. Echipa care distruge prima o bază denumită nexus câștigă meciul și se califică mai departe. Practic, ”Zatoky Tournament Dej” a fost un concurs eliminatoriu, în final rămânând doar cei mai buni gameri. Toate bătăliile au fost transmise LIVE pentru spectatori, fiind proiectate pe o pânză uriașă.

Bineînțeles, pe lângă motivația de a câștiga în fața adversarilor, nu au lipsit premiile constând în bani, astfel că întrecerile au fost extrem de disputate.

În pauzele dintre meciuri au avut loc două concerte susținute de MIST și Atac Verbal, recitalurile lor fiind extrem de apreciate de spectatorii prezenți în număr destul de mare în Sala Sporturilor din Dej.

”League of Legends” este un joc online competitiv cu ritm alert care combină viteza şi intensitatea unui joc RTS cu elemente RPG. Două echipe de campioni puternici, fiecare cu un design şi stil de joc unic, luptă direct pe diverse câmpuri de bătălie şi în moduri de joc diferite. Cu o paletă din ce în ce mai largă de campioni, actualizări frecvente şi o scenă de turnee înfloritoare, ”League of Legends” oferă o posibilitate infinită de reluare a jocului pentru jucători aflaţi la orice nivel de abilităţi.

În anul 2012, Forbes a numit ”League of Legends” ca fiind ”cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc”. În ianuarie 2014, peste 67 de milioane de persoane au jucat ”League of Legends”, 27 de milioane într-o singură zi și 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

Astfel de întreceri, precum cea de la Dej, se organizează în toată lumea, existând practic o comunitate competitivă activă care este în continuă creștere. Ba chiar mai mult decât atât, există chiar și un Campionat Mondial de ”League of Legends”, care în anul 2013 a avut un premiu de 1 milion de dolari și care a atras peste 32 de milioane de vizitatori online.

Organizatorii evenimentului de la Dej au anunțat deja că se gândesc la ediția cu numărul doi, la care așteaptă și mai mulți gameri pasionați de acest joc.

Reclamă
4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER