Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Jurnaliștii dejeni s-au întrecut la „Cupa Presei la Tir” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

image

În perspectiva sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre, Baza 4 Logistică „Transilvania” a organizat ieri dimineață, cu începere de la ora 9, în poligonul „Valea Urișorului”, ”Cupa Presei la Tir”.

Devenită deja o tradiţie, anul acesta un număr de 16 jurnaliști din zona Dej – Gherla, acrediați în Garnizoana Dej, au răspuns pozitiv acestei invitații. La debutul competiției, şeful Statului Major al Bazei 4 Logistică Transilvania, colonelul Dumitru Buda, a ținut un scurt discurs de deschidere și încurajare, după care s-a trecut la instructajul cu privire la folosirea în siguranţă a armamentului și a muniţiei în poligon.

Participanţii au avut ocazia să tragă la ţinte fixe cu pistolul mitralieră de calibru 7,65mm, iar la final au fost desemnaţi cei mai buni trăgători.

Pe primul loc s-a situat Ioan Sabo de la Radio Stil, urmat îndeaproape de Andrei Giorgiu – freelancer și Sigismund Lapohoș – fotoreporter, reprezentant al site-ului gherlainfo.ro.

La final, participanții au fost felicitați de către organizatori pentru rezultatele obținute și pentru seriozitatea de care au dat dovadă în desfășurarea acestui concurs.

Ceremonia de premiere va avea loc în Garnizoana Dej pe data de 23 aprilie, de Ziua Forțelor Terestre.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER