Conectează-te cu noi

Social-Cultură

La ediția cu numărul 89 a Târgului Produs de Cluj, a opta la Dej

Publicat acum

pe

Weekend-ul acesta, între orele 10 și 23, în centrul orașului Dej va avea loc o nouă ediție a evenimentului ”Produs de Cluj”.

”Împlinim opt ani de la primul eveniment organizat sub brandul Produs de Cluj, lumea nu mai este o necunoscută, iar noi suntem recunoscuți în țară și dincolo de hotare. Am reușit pentru că ne-am urmat crezul și am dus mai departe tot ce are neamul nostru mai pur și mai frumos: tradiția și cultura  locală! Sărbătorim opt ani de activitate la Dej, oraș în care am marcat majoritatea aniversărilor noastre, oraș care ne primește an de an cu brațele deschise.

Aducem cu noi toate cele mai bune din zona Clujului, avem și invitați speciali din Bistrița, oameni care vor expune articole de artizanat și preparate alimentare realizate așa cum i-au învățat părinții și bunicii. Și mai aducem ceea ce ființa românului cuprinde, dincolo de conștiință și trăiri: jocul și horile, născute din dor, din dragoste, din bucurie ori supărare, parte a tuturor evenimentelor din sat. Astăzi, din dragoste pentru folclor și respect pentru tradiție, vin la Dej oameni care au considerat că datoria lor față de neam poate fi plătită prin păstrarea și răspândirea cântecului și jocului popular. 

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, și grație Consiliului Județean Cluj, vă așteptăm la Dej, în Piața Bobâlna, între 7 și 9 iunie cu toate cele mai bune de pe la noi! Cu oameni care vor să împărtășească și să dea lumii partea de moștenire populară lăsată lor de străbuni”, anunță reprezentanții ”Produs de Cluj”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria municipiului Dej.

Vezi mai jos PROGRAMUL Târgului Produs de Cluj:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER