Conectează-te cu noi

Administraţie

„La mulți ani” Detașamentului de Pompieri Dej, din partea primarului Morar Costan

Publicat acum

pe

nunta de aur (5) morar costan primar

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, alături de angajații din toate Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară, sunt astăzi în sărbătoare. 

Ziua de 13 septembrie este dedicată pompierilor din România, dată care readuce în memorie faptele eroice ale ostașilor pompieri care, în anul 1848, au intrat în cartea de aur a eroilor neamului.

Astăzi, 13 septembrie, sărbătorim Ziua Pompierilor din România. O zi însemnată în care cinstim memoria ostașilor pompieri care în urmă cu 167 de ani , în 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu, o pagina de istorie și eroism în bătălia de la Dealul Spirii. Este ziua în care le adresăm profundă recunoștință pompierilor care au salvat și salvează vieți, participând activ, ca apărători ai vieții noaste, a cetățenilor, în lupta împotriva incendiilor și în situații critice, ca structură a Inspectoratului Pentru Situații de Urgență.

În acest moment de sărbătoare felicit pompierii dejeni pentru profesionalismul și sacrificiul dovedit în îndeplinirea misiunii umanitare de apărare a vieţii si bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, catastrofelor, calamităţilor si a altor situaţii de risc precum şi pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului. Le transmit lor și familiilor lor „ La mulţi ani”, multă sănătate şi succes în întreaga activitate”, arată într-un comunicat de presă primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER