Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

La mulți ani, maestre! Florin Piersic a împlinit 81 de ani

Publicat acum

pe

....

Moment aniversar pentru marele actor Florin Piersic! Ieri, maestrul a împlinit 81 de ani! Dacă la începutul carierei a fost apreciat pentru naturaleţea sa, mai târziu a fost pus în valoare de talentul şi măiestria cu care reuşea să pună în scenă rolurile pe care le interpreta. Piersic mărturisea însă în trecut că dispariția colegilor de scenă îl reține să mai sărbătorească.

....

Florin Piersic este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Vineri, 27 ianuarie, marele actor a împlinit 81 de ani. La ceas aniversar, Florin Piersic a vorbit mereu cu recunoștință despre părinții lui pe care i-a iubit nespus.

Asta e cel mai important lucru pe care vreau să vi-l spun. Sigur că mă rog la Hristos şi Maica Domnului, dar eu mă rog la mama mea. Eu o socotesc pe mama mea, VERA PIERSIC, o sfântă”, spune actorul.

Din carieră, Florin Piersic are multe amintiri, dar momentele de început sunt cele care l-au marcat.

Florin Piersic a ajuns de trei ori în fața altarului și are doi băieți de care e mândru tare: Florin și Daniel. Marele actor a rămas în relații foarte bune cu mamele celor doi fii ai săi, actrițele Tatiana Iekel și Ana Seleș. Cel de-al treilea mariaj, cu Ana Torok este și cel mai lung și durează deja de mai bine de 3 decenii.

Nu sărbătoresc nicicum, pentru că nu am vrut. Nu ştiu dacă gândurile mele se vor înţelege. Pentru că am vârsta aceasta, zic eu, sunt foarte marcat de faptul că foarte mulţi colegi şi prieteni de-ai mei sunt în stele, printre ei parteneri, artişti, oameni simpli, cunoştinţe, colegi de şcoală, de liceu, de facultate, prieteni mai vechi şi mai noi. Toţi aceştia nu mai sunt, şi-atunci, nefiind pe lângă cei care, în felul lor, m-au iubit, au avut sentimente frumoase pentru mine, căci toţi îmi lipsesc, mi se pare o nedreptate ca eu să sălăşluiesc încă pe lumea asta”, declara Piersic la împlinirea a 80 de ani.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER