Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Prezența „Produs de Cluj” în capitala Germaniei, un real succes

Publicat acum

pe

Mai e doar o zi până la finalul Expoziţiei Internaţionale „Săptămâna Verde” de la Berlin, ediţia 2017, și putem afirma cu tărie că prezența producătorilor și meșteșugarilor locali clujeni, reuniți sub umbrela „Produs de Cluj”, este de un real succes.

Dovadă a acestui fapt o constituie atât numărul mare de vizitatori care s-au oprit, preț de câteva minute, la standurile întreprinzătorilor clujeni, cât și personalitățile publice române și străine care au vizitat sectorul pavilionar clujean și care au avut numai cuvinte de laudă la adresa modului în care autoritățile administrației publice clujene se implică activ în promovarea produselor tradiționale locale în Europa.

Vă reamintim, Asociaţia „Produs de Cluj” participă în perioada 20-29 ianuarie 2017 la cea de-a 82-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale „Săptămâna Verde” (Die Internationale Grüne Woche sau I.G.W.) de la Berlin, Clujul fiind, astfel, reprezentat pentru a treia a oară consecutiv la una dintre cele mai prestigioase expoziții internaționale dedicate alimentației, agriculturii și horticulturii.

La ediţia din acest an a I.G.W., Asociaţia „Produs de Cluj” este prezentă cu cinci producători şi meşteşugari locali, unii dintre cei mai reprezentativi întreprinzători din judeţ. Vizitatorilor expoziţiei le sunt prezentate mierea de albine şi produsele apicole provenite din stupinele locale, precum şi articole pe bază de lavandă realizate de cultivatorii primei plantaţii din judeţ. Lor li s-au alăturat doi artizani populari care pun la dispoziţia cunoscătorilor costume populare din zona Transilvaniei şi obiecte decorative şi uzuale sculptate în lemn.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER