Conectează-te cu noi

Eveniment

La un pas de tragedie! O fetiță din Dej a căzut de la etajul III – FOTO

Publicat acum

pe

Fetita cazuta de la etaj Dej criminalisti 1

O clipă de neatenție a părinților s-a încheiat la spital pentru o fetiță din Dej care a căzut de la etajul al III-lea al unui bloc.

Ziua se putea încheia tragic pentru o fetiță din Dej. Minora în vârstă de trei ani se afla împreună cu părinții într-un apartament situat pe strada Pepineriei din Dej. În jurul orei 8, într-un moment de neatenție a părinților, fetița s-a urcat pe o canapea, iar ulterior pe pervazul geamului, situat în imediata apropiere, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul al III-lea, de la aproximativ 10 metri înălțime.

Norocul fetiței a fost că a aterizat pe iarba necosită din spatele blocului, acest lucru atenuându-i căderea. Alertați, părinții au fugit imediat jos pentru a evalua starea copilului. Văzând că nu se află într-o stare foarte gravă, au dus-o pe minoră înapoi în casă, solicitând totodată sprijinul autorităților.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Personalul medical i-a acordat primul ajutor fetiței, după care au transportat-o la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare, ulterior fiind trimisă mai departe la UPU Infantil Cluj-Napoca.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut totul. De asemenea, aceștia fac verificări pentru a vedea dacă părinții fetiței se fac vinovați în acest caz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER