Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Lansare de carte la Muzeul Municipal Dej. Intrarea este gratuită

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, prin Muzeul Municipal Dej organizează vineri, 5 aprilie 2024, ora 19:00, în Sala de Conferință a Muzeului lansarea unui nou volum semnat de către romanciera Vladu Ionelia. Autoarea ne oferă o continuare la „Darul Elisei”, un nou volum plin de torente spirituale „Turnul lui Babel”. INTRAREA ESTE GRATUITĂ!

Despre noul roman – Turnul lui Babel

Romanul înfățișează povestea de viață a trei bărbați: Dan, Abel și Septimiu, legați sufletește de Elisa, fata care îi aduce uimitor împreună pe toți trei. Orgolioși, feroce la nevoie, blânzi sau indiferenți, cei trei bărbați construiesc împreună o viață cu bune și rele, dar pentru Elisa, gesturile, cuvintele și, mai ales sentimentele lor, par cărămizi desprinse din Turnul Babel, căci i se pare că bărbații vorbesc o limbă necunoscută ei. Va reuși ea să-i înțeleagă pe cei atât de scumpi inimii ei? Vor ajunge ei să clădească un turn de protecție durabil pentru cea pe care
prețuiește și o iubesc? Septimiu, „podul de gorun” dintre Elisa și Abel, își va primi răsplata pentru devotamentul și curăția inimii lui?

Era nevoie de o continuare, pentru că viața bate cartea și primul volum s-a încheiat așa cum ar fi vrut oricine: fericit. Autoarea a urmărit ca și în acest roman, realitatea să fie privită în față, oricât de crunt ar fi acest lucru, astfel că veți descoperi traseul transformării personajelor masculine din primul volum. Îi veți putea urmări pagină cu pagină pe Abel și Septimiu în mediul lor familial, dar veți vedea și luptele din adolescența și tinerețea Elisei, a surorii ei, Luiza și a lui Dan. Istoriile lor se țes împreună pentru a forma o imagine a familiei românești surprinse începând cu anii ’70. Evident că Dina mai apare tangențial, în amintirea Elisei, spre deliciul cititorului care a cunoscut-o în primul volum.

Despre Vladu Ionelia

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER