Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Grupul Vocal Synavlia va susține la Dej un spectacol extraordinar intitulat „Lumină din Lumină”

Publicat acum

pe

Marți, 9 aprilie, Grupul Vocal Synavlia va aduce pe scena Centrului Cultural ”Arta” Dej un spectacol extraordinar, intitulat „Lumină din Lumină”. Spectacolul face parte din turneul cu același nume, desfășurat de membrii Grupului Vocal Synavlia împreună cu artiștii invitați, în 5 orașe transilvănene.

Pentru a oferi publicului o adevărată călătorie sonoră specifică perioadei premergătoare Marii Sărbători Pascale, repertoriul va cuprinde o selecție deosebită de lucrări corale românești, dar și piese din repertoriul internațional, interpretate a capella sau cu acompaniament de pian.

Experiența profundă și emoționantă a actului artistic va fi completată de inserții dramatice ale talentatului actor Vali Popescu, precum și de acordurile pianistului Tim Patrick Thieme. Toate acestea vor fi conturate într-un cadru inedit cu lumini și proiecții spectaculoase.

Grupul Vocal Synavlia este un Cvartet Vocal profesionist care are o bogată activitate muzicală susținând peste o sută de concerte în țară, dar mai ales în orașe din Italia, Spania, Franța, Austria si Belgia. În luna noiembrie a anului trecut, Grupul Vocal Synavlia a câștigat medalia de aur la Competiția Corală Internațională din Hainan, China, fiind delegat de Comisia Corală Europeană Intertkultur să reprezinte Europa, si respectiv România la acest Festival Internațional.

Evenimentul este organizat de Protopopiatul Ortodox Dej și de Primăria Municipiului Dej.

Intrarea este liberă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER