Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Polițistă din Gherla, fostă jurnalistă la un radio din Dej, desemnată Polițistul Anului 2023 – FOTO

Publicat acum

pe

O polițistă din Gherla, fostă jurnalistă la un radio din Dej, a fost desemnată ”Polițistul Anului 2023”.

Cu ocazia Zilei Poliției României a fost marcată avansarea în gradul profesional următor a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Inspector de poliție TOMOIAG ALEXANDRA LIANA din cadrul POLIȚIEI MUNICIPIULUI GHERLA – Secția 7 Politie Rurală Gherla a fost desemnată Polițistul Anului 2023. Înainte de a lucra în poliție, Alexandra Tomoiag a fost corespondent al Radio Fir.

POLIȚIA MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA a fost desemnată Structura Operativă a anului 2023

SERVICIUL CAZIER JUDICIAR ȘI EVIDENȚE OPERATIVE a fost desemnat Structura Suport a Anului 2023.

Pentru meritele deosebite și prestigiul adus instituției, agentul șef adjunct de poliție Gelu TIMIȘ, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ca urmare a participării la Competiția Internațională ”European Police & Fire Games”, din Alicante, Spania desfășurată în luna octombrie 2023, triplu medaliat cu aur la probele de atletism, a fost premiat de conducerea inspectoratului.

În aceeași notă a fost premiată echipa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a câștigat locul I la una dintre probele Concursului ”Cupa Structurilor Speciale de Intervenție” desfășurat la Oarba de Mureș, ediția 2023.

De asemenea, în semn de recunoștință pentru implicarea în cercetarea științifică aplicativă și prezentarea temei în cadrul Conferinței Internaționale de Științe Criminalistice ,,Criminalistica – Pilonul Principal al Probațiunii Judiciare în Procesul Penal și Civil”, a fost acordată o diplomă de apreciere inspectorului principal de poliție VASILE DUMITRU-ALIN.

Iar pe final, ca un exemplu de maximă longevitate pentru întregul colectiv al inspectoratului, a fost acordată o diplomă de merit, ca semn de prețuire pentru profesionalismul și perseverența, doamnei CERCEL MARINA CATIA, personal contractual. Aceasta și-a desfășurat, de-a lungul a 40 de ani activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciul Criminalistic.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER