Conectează-te cu noi

Politic

LANSARE | Tiberiu Zelencz, candidatul PSD pentru Primăria Comunei Mica – FOTO

Publicat acum

pe

Lansare candidat PSD Primaria Mica Tiberiu Zelencz (3)

În cursul zilei de ieri, 17 aprilie, a avut loc, la Căminul Cultural din Nireș, lansarea candidatului PSD pentru comuna Mica, în persoana actualului viceprimar, Tiberiu Zelencz.

În prezența președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan, a deputatului Cornel Itu, a consilierului Vasile Sălătioan și a unui public numeros, Tiberiu Zelencz a anunțat că va candida, din partea PSD, pentru fotoliul de primar al comunei Mica.

Au trecut 6 ani de când sunt președintele Organizației PSD Mica. În toți acești ani, indiferent de funcția pe care am ocupat-o, am încercat să mă implic în viața comunității, să fiu aproape de oameni și de problemele fiecăruia dintre ei. Nu aș fi ajuns în postura de candidat pentru funcția de primar al comunei Mica fără încredrea, susținerea și sprijinul dumneavoastră.

Au fost momente grele în care m-ați încurajat să merg mai departe. Asta am făcut pentru că am văzut că vă doriți o schimbare. Vreau să va reprezint cu cinste și demnitate și sunt sigur că împreună vom reuși. Deși mi-aș fi dorit să fac mai multe pentru dumneavoastră, piedicile care mi-au fost puse în toți acești ani m-au ambiționat să lupt și mai mult pentru această comună, care are un potențial mare și merită mult mai multă atenție, iar prin implicarea noastră a tuturor sunt sigur că vom avea comuna mult dorită.

Sunt un om al faptelor și prin fapte vreau să demonstrez că nu este imposibil ca o comună să aibă condiții decente pentru cetățenii ei.

Nimeni și nimic nu mă va putea opri știind că am susținerea cetățenilor care au crezut și cred în mine. Îmi doresc ca fiecare cetățean din comuna Mica să facă parte din echipa mea, să reușim să construim ceea ce ne dorim cu toții.
Vreau să vă mulțumesc din suflet fiecăruia. Vă mulțumesc că mă susțineți, că m-ați adoptat ca fiu al locului, că m-ați facut să mă simt acasă, iar pentru toate acestea vă asigur că nu vă voi dezamăgi. UNITATE ȘI ECHIPĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN!”, a scris actualul viceprimar al comunei și candidat din partea PSD pentru funcția de primar al comunei Mica, Tiberiu Zelencz, pe o rețea de socializare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER