Conectează-te cu noi

Politic

Vicențiu Știr își lansează candidatura pentru Primăria Dej. La eveniment va lua parte și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului

Publicat acum

pe

vicentiu stir

Președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr își lansează candidatura pentru funcția de primar al municipiului Dej, în prezența lui Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului și co-președinte al ALDE.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, alături de deputatul Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, vor fi prezenți vineri, 13 mai 2016, de la ora 17, la Hotelul Black Tulip din Dej, pentru lansarea oficială a candidaturii omului de afaceri Vicențiu Știr, președintele ALDE Dej, la funcția de primar al municipiului Dej.

Așa cum Dej24.ro anunța în exclusivitate în urmă cu doar câteva zile, Știr este alesul ALDE pentru Primăria Municipiului Dej în contextul în care, la nivel local, alianța electorală PSD + ALDE nu s-a concretizat. Filiala locală a Alianței Liberalilor și Democraților din România a ales să meargă ”la locale” cu un candidat propriu, în defavoarea susținerii candidatului PSD, actualul primar, Morar Costan.

ALDE Dej raspunde în acest fel interesului indreptățit al membrilor, simpatizanților și cetățenilor municpiului Dej, interesați în exprimarea unei orientări politice în consonanță cu dezideratele comunității. Am simțit nevoia să aduc la cunoștința cetățenilor depunerea candidaturii mele pentru funcția de primar deoarece în ultima perioadă s-au făcut foarte multe speculații pe acest subiect, ceea ce era în totală discordanță cu interesele și obiectivele ALDE. Îmi exprim convingerea că vom răspunde așteptărilor în ceea ce privește exprimarea unei noi forme de voință politice, dezirabilă  cu nevoile cetățenilor și ale urbei”, a declarat Vicențiu Știr, președintele ALDE Dej.

Pe lângă cei doi co-președinți ai Alianței Liberalilor și Democraților din România, care și-au anunțat deja prezența, la Dej se vor mai afla și deputatul Steluța Cătăniciu, deputatul Mircea Irimie, deputatul Ioan Moldovan, Varujan Vosganian, Teodor Meleșcanu și Daniel Chițoiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER