Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

LAPI Dej, workshop în moment aniversar – iEARN România, 20 de ani – FOTO

Publicat acum

pe

....

LAPI Dej iEARN costume populare Cornelia Platon (1)

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de când programul educational iEARN (International Education and Resource Network) se derulează în România, a avut loc, în cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, un workshop dedicat acestui eveniment.

....

În cadrul acestuia, a fost prezentată o parte din realizările elevilor implicaţi în proiectul internaţional iEARN „Costume populare de pe Glob”. Alături de elevii claselor a XI-a A şi B ai Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej, participanţi mai vechi în proiect, au fost prezenţi şi elevi de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi Liceul „Ana Ipătescu” Gherla, precum şi profesori din Bucureşti, Gherla, Căşeiu şi Dej.

Pe lângă materialele prezentate, invitaţii au avut ocazia să asiste şi la un frumos moment artistic realizat de grupul folcloric al şcolii, coordonat de prof. Kinga Nan Farkas. Proiectul internaţional „Costume populare de pe Glob”, coordonat de 19 ani de prof. Cornelia Platon, se bucură de un mare success pe plan internaţional, fiind de curând premiat de programul Adobe Youth Voices.

Doresc sa felicit toţi elevii care sunt implicaţi în proiect şi sper ca numărul elevilor şi profesorilor participanţi să crească”, a transmis prof. Cornelia Platon, coordonator iEARN România.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER