Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Patru bebeluși s-au născut, de Paști, la Spitalul Municipal Dej

Publicat acum

pe

nou-nascut

Patru copilași au văzut pentru prima dată lumina zilei, de Paşti, la Spitalul Municipal Dej. Tradiția populară spune că vor fi norocoși toată viața.

Primul dintre ei s-a născut în ziua de Paști, duminică, 1 mai, la ora 11:15. Băiețelul din Dej, care a cântărit 3940 kg la naștere, a primit nota 10 de la medici.

Cel de-al doilea bebeluș a luat viață a treia zi de Paști, marți, 3 mai, la ora 5 dimineața. Părinții băiețelului, care a cântărit 2790 kg și a primit APGAR 8, sunt din Gherla. Patru ore mai târziu, la 9:40, o fetiță de 3200 kg s-a născut la Spitalul Municipal Dej, prin cezariană, și a primit nota 10. Ultimul bebeluș a venit pe lume la ora 13:26, băiețelul din localitatea Cireșoaia cântărind 3530 kg. Și acesta a primit nota 10 la naștere (cezariană).

Șeful secției Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Dej, dr. Tecușan a declarat pentru Dej24.ro că alți doi bebeluși s-au născut în Sâmbăta Mare, pe 30 aprilie: o fetiță din Mintiu Gherlii la ora 4:20 dimineața (2840 kg, nota 9) și o altă fetiță din Dej la ora 10 (3640 kg, nota 9).

Toți copilașii sunt sănătoși. Tradiţia populară spune, despre cei care se nasc de Paşti, că vor fi norocoşi toată viaţa.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER