Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Larisa Grad a participat la ”Românii au talent”. Află ce i-au spus jurații

Publicat acum

pe

larisa grad

Larisa Grad, o fetiță de numai 7 ani din Dej a participat la cunoscutul talent-show de pe ProTV ”Românii au talent”.

Larisa este deja cunoscută dejenilor, micuța participând la ”Dejenii au talent” – concurs local de talente. Totodată, aceasta a urcat pe scenă la Zilele Municipiului Dej, dar și la alte evenimente culturale din Dej.

La ”Românii au talent”, Larisa s-a prezentat cu o poezioară despre actuala viața politică a României. Unul dintre versurile fetei a fost ”Sunt mai deșteaptă decât Boc” și a stârnit amuzamentul spectatorilor și juraților.

Cei patru jurați nu se așteptau ca un copil să recite o poezie special compusă din care reies problemele țării, dar chiar și așa, Larisa nu a reușit să treacă în etapa următoare.

”Draga mea, ești foarte talentată. Vorbești mai rapid decât Stela Popescu și Tamara Buciuceanu la un loc”, i-a spus Bebe Cotimanis. ”Ești foarte frumoasă și foarte talentată, trebuie doar să fii atentă la ce anume ne prezinți nouă, să fie exact pentru vârsta ta”, i-a transmis și Andra.

”Te rog din suflet să te gândești la meseria ta de actriță și la ceea ce poți să transmiți frumos oamenilor că de miștocari suntem sătui toți. Ai fost foarte frumoasă și foarte talentată, îți multumesc”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Larisa Grad. ”Ai fost mult mai bună decât textul”, i-a zis și cel de-al patrulea jurat, Andi Moisescu.

Dejeanca a fost îndemnată să participe și anul viitor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER