Conectează-te cu noi

Sport

Latino Angels Dej, prezent la Campionatele naționale de Dans sportiv, Standard& Latino – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 7-9 mai, la Timișoara au avut loc Campionatele naționale de Dans sportiv, Standard& Latino. În același weekend s-au desfășurat probele nou introduse: breakdance, hip-hop și street dance.

Evenimentul a fost transmis live, accesul în sală fiind permis doar sportivilor participanți, antrenorilor și arbitrilor. Perechile de top ale României s-au întrecut în nu mai puțin de 17 de categorii, primele două poziții din clasament în aceste categorii urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale și Europene.

Clubul de Dans Sportiv Latino Angels Dej a fost reprezentat de trei perechi, la două categorii de concurs. Acestea s-au calificat în finale și au obținut următoarele rezultate:

– Categoria Junior II Standard, 13-14 ani:

Codrin Andrei Raspopa – Mădălina Diana Rafa – Locul 5, Bogdan Pop – Mara Lechințan – Locul 6

– Categoria Tineret Standard, 16-18 ani:

Robert Andrei Kis –Sonia Maria Stelea– Locul 5

”Felicitări sportivilor dejeni pentru rezultatele obținute, felicitări pentru ambiția și determinarea cu care s-au pregătit continuu indiferent de condițiile restrictive din ultimul an. Felicitări antrenorilor Vlad Pîslariu, Alexandru Rusu, Răzvan Lazăr, Alexandru Miheștean pentru modul în care au știut să mențină treaz interesul copiilor pentru dans și performanță și pentru timpul generos dedicat pregătirii sportivilor. Mulțumiri și părinților care nu renunță să creadă în talentul și pregătirea copiilor și fac eforturi pentru a-i susține în permanență. Mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții clubului Latino Angels Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER