Conectează-te cu noi

....

Naţional

Lidl retrage de la vânzare un espressor din cauza pericolului de electrocutare. Aparatele pot fi returnate

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Lidl România a emis o avertizare prin care cere clienților să nu mai utilizeze espressorul „SEMS 1100 A1“ al mărcii „Silvercrest“, deoarece există riscul de electrocutare. Espressorul, comercializat și în magazinele din România, poate fi acum returnat, iar contravaloarea sa va fi rambursată clienților.

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare”, transmite Lidl România.

....

În consecință, celor care au cumpărat espressorul li se cere să nu-l mai folosească.

Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează bineînțeles și fără prezentarea bonului fiscal (…) Alte articole ale mărcii „Silvercrest“, în special alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării”, precizează Lidl România.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER