Conectează-te cu noi

Sport

LIGA a IV-a. CFR Dej începe noul sezon competițional pe 3 septembrie

Publicat acum

pe

AS CFR Dej ISCT 1921 Campia Turzii (2)

CFR Dej va începe noul sezon al Ligii a IV-a pe 3 septembrie, data primei etape fiind anunțată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Cluj.

Prima etapă din Liga a IV-a, acolo unde evoluează și CFR Dej, este programată pe 3 septembrie, până la finalul turului neexistând nicio rundă intermediară, urmând însă ca pe 20 şi 27 august să se dispute două etape din Cupa României.

Perioada de înscriere în campionat nu a început, aceasta fiind fixată de către AJF între 18 iulie şi 14 august pentru seniori, respectiv 1-28 august pentru juniori.

La această dată nu se cunoaște numărul echipelor participante în Liga a IV-a, campioana din sezonul trecut, Viitorul Feleacu, făcând cerere la Federația Română de Fotbal pentru a evolua în Liga a III-a. De asemenea, se aşteaptă şi clarificarea situaţiilor echipelor ”U” Cluj şi Unirii Jucu (acestea ar putea evolua în Liga a IV-a în următorul sezon competițional).

Liga a V-a – Zona Dej va debuta la o data fixată de Comisiile Teritoriale, în funcție de numărul echipelor participante. Înainte de începerea Campionatelor se vor disputa două etape de Cupa României, anunță AJF.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER