Conectează-te cu noi

Sport

Dorin Pănescu, doua titluri de CAMPION MONDIAL obținute în Dublin – FOTO

Publicat acum

pe

Budokan Ryu la campionatul mondial (1)

Clubul sportiv Budokan Ryu a fost prezent la cea mai importanta competitie de Karate WUKF din lume, desfasurata in perioada 16-19 iunie 2016 in Dublin, capitala Irlandei.

Campionatul Mondial de Karate WUKF a fost unul de o amploare deosebita, avand o participare record. Astfel, 2285 de sportivi reprezentand 71 de federatii de karate din 33 de tari s-au intrecut pe parcursul celor patru zile in probe de kata (maiestrie) si kumite (lupta) atat la individual cat si pe echipe.

Sportivii din Romania s-au intrecut in spiritul competitiei cu adversari din Irlanda, Anglia, Scotia, Belgia, Slovacia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Italia, Rep. Ceha, Portugalia, Spania, Tara Galilor, Danemarca, Irlanda de Nord, Elvetia, Germania, Rep. Srpska, Malta, Grecia, Letonia, Rusia, Norvegia, Franta, Japonia, Egipt, Malaesia, India, Africa de Sud, Argentina, Brazilia si Statele Unite ale Americii.

Clubul sportiv Budokan Ryu a avut 3 reprezentanti la acest eveniment, mai precis sportivii Boca Denisa, Bota Vlad si Panescu Dorin, care au reprezentat Romania la probe de kumite individual si echipe categoria cadeti (15-17 ani).

Evolutia sportivilor a fost foarte buna, Boca Denisa si Bota Vlad ajungand pana in optimi. Cei doi au fost la o victorie distanta de intrarea in primii patru sportivi la categoriile lor, ceea ce le-ar fi garantat podiumul.

De asemenea, Panescu Dorin a avut o evolutie exemplara, reusind sa obtina doua titluri de Campion Mondial la probele de kumite individual cadeti -65 de kg precum si la kumite echipe rotativ cadeti.

Antrenorii clubului, Paula Grosan si Bogdan Savu, doresc cu aceasta ocazie sa ii felicite pe sportivi pentru felul in care s-au prezentat la competitie si sa transmita multumiri tuturor celor care au sprijinit participarea la eveniment, autoritatilor locale, sponsorilor si parintilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER