Conectează-te cu noi

....

Sport

Trei sportive de la LAPI Dej, în pregătire la Poiana Brașov. Se apropie Campionatul European!

Publicat acum

pe

....

baschet U16 poiana brasov

Trei sportive de la LAPI Dej se afla la Poiana Brasov, acolo unde se pregatesc pentru Campionatul European de Baschet Feminin U16.

....

Ultima nationala feminina juvenila care va intra pe scena Campionatelor Europene din aceasta vara este cea de U16, tinerele cadete incepand de astazi pregatirile in Poiana Brasov sub comanda antrenorului principal Catalin Tanase, sprijinit de secundul Larisa Toma si fizioterapeutul Constantin Musca.

Pentru intrecerea europeana gazduita de Oradea, in perioada 5-14 august, staff-ul tehnic roman a convocat in pregatire un lot format din 16 sportive, lista fiind deschisa cu “americanca” Sarah Dumitrescu si continuand cu multe fete de mare perspectiva din campionatul autohton, precum Maria Ferariu, Nicolette Orban, Silvia Spier, Irina Parau, Alexandra Ghita, Helga Csurulya, Reka Ferencz, Carla Popescu, Rebecca Coroian (LAPI Dej), Daniela Topan, Denisa Vati, Daria Rusu, Aria Casale, Adina Ciciovan (LAPI Dej) si Stefania Catinean (LAPI Dej).

Conform programului de pregatire, nationala feminina U16 a inceput de astazi sa se antreneze in Poiana Brasov, iar din 30 iunie va participa la un puternic turneu international amical in Polonia, dupa care va reveni in tara in 4 iulie, urmand sa se pregateasca in continuare la Targoviste. La mijlocul lunii iulie, tinerele tricolore isi vor testa fortele in cadrul unui turneu de verificare la care si-au anuntat prezenta nationalele Turciei, Bulgariei si Austriei, iar din 21 iulie nationala pregatita de Catalin Tanase si Larisa Toma se va muta la Oradea, gazda intrecerilor continentale, pentru o ultima perioada de pregatire in care va fi definitivata si componenta finala a echipei care va intra pe scena europeana.

Reamintim ca la startul Campionatului European U16 si-au anuntat prezenta 23 de echipe nationale, impartite pentru prima faza a competitiei in patru grupe. Nationala Romaniei a facut parte la tragerea la sorti din urna a treia valorica si a fost distribuita in Grupa D, singura serie care are doar cinci echipe, alaturi de Belgia, Polonia, Norvegia si Macedonia.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER