Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Locomotivă DERAIATĂ la Beclean! Circulația feroviară între Cluj și Bistrița Năsăud, întreruptă

Publicat acum

pe

Incendiu locomotiva tren gara CFR Beclean (3)

loading...

CFR Călători informează că circulaţia feroviară în zona Beclean pe Someş este momentan întreruptă ca urmare a deraierii de o osie a locomotivei trenului R 4107 Bistriţa Nord – Cluj Napoca, la intrarea în stația Beclean pe Someş (pe secţia Deda – Beclean pe Someş).

La acet moment nu mai sunt pasageri în trenul R 4107 Bistriţa Nord – Cluj Napoca.

Echipe feroviare de intervenţie vor interveni pentru repunerea locomotivei pe șine și pentru acțiuni / măsuri de verificare/remediere a liniei, necesare într-o astfel de situație, în vederea deschiderii traficului în cel mai scurt timp.

Ca urmare a acestui incident, pasagerii de la trenul IR 10641 București Nord – Cluj Napoca sunt preluaţi cu mijloace auto până la staţia de destinaţie Cluj Napoca, iar pasagerii de la trenul IR 1641 Bucureşti Nord – Baia Mare au fost transbordaţi cu mijloace auto pe distanţa Şintereag – Beclean pe Someş. Din Beclean pe Someş au fost preluaţi de trenul suplimentar 12591 care a plecat la ora 08:30 spre destinaţiile Satu Mare şi Baia Mare.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER