Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

FDEE Electrica Distribuţie Transilvania Nord îşi schimbă denumirea! Cum se va numi aceasta

Publicat acum

pe

pauza de tensiune

Filiala de Distribuție a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord, unul dintre cei trei operatori din cadrul Grupului Electrica, anunţă schimbarea denumirii în Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord).

Procesul de schimbare a denumirii vine ca urmare a alinierii la cerințele legislației europene, care, în cazul companiilor integrate din domeniul energiei, prevăd separarea activităţii şi identităţii companiilor de furnizare şi producție de cele ale entităţilor care au ca obiect de activitate distribuţia de energie electrică. Rolul prevederilor comunitare este de a elimina eventualele confuzii de identitate în rândul consumatorilor şi de a încuraja competitivitatea pe piaţa de energie.

În acelaşi timp, şi ceilalţi doi operatori de distribuţie ai Grupului Electrica au anunţat schimbarea de nume:

– Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud) fosta Filiala de Distribuție a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud.

– Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord) fosta Filiala de Distribuție a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord.

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord deţine o cotă de piaţă de 11.6% şi acoperă o zonă de 34.162 km 2 . Compania deserveşte aproximativ 1.2 milioane de utilizatori din judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Bihor, Sălaj şi Cluj.

Cu o tradiție de 120 de ani, Grupul Electrica acoperă în domeniul distribuţiei energiei electrice peste 40% din teritoriul României, având o arie de operare de aproximativ 100.000 de kilometri pătrați şi deservind peste 3,6 milioane de consumatori din 18 județe din zonele Muntenia Nord, Transilvania Sud și Transilvania Nord.

Sub noile denumiri, companiile de distribuție ale Grupului Electrica vor derula în anul 2017 programe ambițioase de investiții a căror valoare depășește 180 de milioane de euro.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER