Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Trafic de droguri în județul Cluj! Burdușea autoturisme second-hand cu cannabis

Publicat acum

pe

....

Droguri Descinderi Cluj DIICOT 1

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului V. I., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de risc, introducere în țară fără drept de droguri de risc și consum illicit de droguri de risc. Acesta ar fi comercializat droguri și pe raza județului Cluj.

....

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2016, inculpatul V.I., în vârstă de 36 de ani, a comercializat cantități însemnate de cannabis și rezina de cannabis, respectiv droguri de risc unor tineri de pe raza județelor Caras Severin, Satu Mare, Cluj, Alba si Salaj contra unor sume cuprinse între 30.000-50.000 lei/ kilogram.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că în cursul anului 2016, inculpatul Vița Ionică a achiziționat din Spania autoturisme second-hand contra unor sume cuprinse între 100-1.000 euro, în care a disimulat diferite cantități de cannabis și rezină de cannabis. Ulterior, autoturismele erau introduse în țară și vândute la prețuri cuprinse între 5.000-10.000 euro, în realitate plata făcându-se pentru cantitatea de droguri achiziționată.

Din cercetări a rezultat că aceste cantități de droguri care erau introduse în țară prin intermediul autoturismelor second-hand erau valorificate unor persoane de pe raza județelor Caraș Severin, Alba și Sălaj.

La data de 23.12.2016 inculpatul Vița Ionică a intrat în țară cu un autoturism înmatriculat în Spania, prin punctul de frontieră Cenad, jud. Arad, având disimulat în spațiul destinat roții de rezervă cantitatea de aproximativ 600 grame hașiș. La aceeași dată, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla în incinta unei benzinării din orașul Teiuș, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj l-au surprins în flagrant pe inculpatul Vița Ionică în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de droguri în schimbul sumei de 18.000 lei.

La data de 24.12.2016 Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă a inculpatului Vița Ionică pentru o perioadă de 30 de zile.

 

FOTO – Arhivă

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER