Conectează-te cu noi

Administraţie

Locuitorii din Dej, chestionați cu privire la viitorul blocului V03 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Chestionare populatie Dej bloc V03 primar (15)

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei municipiului Dej, în frunte cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, au fost prezenți, ieri, pe străzi într-o acțiune de chestionare a populației cu privire la situația blocului V03 din Dej.

Cetățenii municipiului Dej au putut, ieri, să-și exprime opțiunea cu privire la viitorul blocului V03 – dacă sunt de acord cu demolarea construcției și dacă doresc ca pe locul respectiv să fie construit un supermarket cu parcare subterană. De asemenea, chestorii din cadrul primăriei au avut în vedere și alte opțiuni ale trecătorilor.

Primarul Morar Costan a vrut să vadă, personal, care sunt preferințele dejenilor și, în acest sens, pe parcursul zilei de ieri, alături de angajații din primărie, a participat la acțiune. Acesta a vorbit cu dejenii și a încercat să identifice, alături de ei, cea mai bună soluție.

Am demarat acțiunea de chestionare, a tot ce înseamnă dorința cetățenilor din zona Dealul Florilor și din municipiu, pentru că în ultima perioadă am făcut eforturi extraordinare pentru a găsi cea mai bună soluție de a debloca această situație, cu blocul V03. Am fost la Ministerul de Interne, am discutat cu cei care dețin spații la demisolul imobilului și, după multe eforturi, am găsit o soluție de a debloca, cum spuneam, această situație. Am făcut tot ce am putut să informez cetățenii din municipiul Dej asupra gândurilor pe care le am cu această zonă și am consultat, atât pe site-uri cât și direct, alături de angajații din cadrul Primăriei, locuitorii din Cartierul Dealul Florilor și mai ales din această zonă. În funcție de opțiunile dânșilor, voi alege cea mai bună soluție. Vineri, în Consiliul Local, voi contabiliza toate opțiunile dejenilor și voi respecta aceste opțiuni. (…) Am făcut eforturi și mă voi duce până la capăt și mâine (n.r. astăzi) pentru a chestiona cetățenii din această zonă și să găsim cea mai optimă soluție”, a declarat pentru Dej24.ro primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Dejenii sunt în continuare invitați să-și exprime opțiunea privind viitorul construcției din Dej și a terenului aferent.

Începută de sâmbătă, 30 ianuarie, cercetarea are ca subiect central blocul V03 şi alegerea soluției oportune pentru cartierul Dealul Florilor și pentru întreg municipiul Dej. Acțiunea de chestionare a populației se va încheia astăzi, la ora 17:00.

Chestionarul este disponibil şi poate fi completat AICI, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej și pe principalele site-uri de știri din Dej.

De asemenea, chestionarul mai poate fi completat și direct la Registratura Primăriei Municipiului Dej, dar şi pe teren la reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER