Conectează-te cu noi

Administraţie

Încă un abuz? Parcometrele nu funcționează, dar Poliția Locală Dej amendează – FOTO

Publicat acum

pe

Parcare parcometru Dej Politia Locala Primaria Dej (3)

Zilele trecute Dej24.ro relata despre pățania unui conducător auto care a fost amendat de Poliția Locală Dej din cauză că nu și-a achitat parcarea, deși parcometrele din centrul orașului nu funcționau.

Astăzi este rândul unui alt bărbat din municipiul Dej care se plânge, pe o celebră rețea de socializare, despre faptul că, deși parcometrele din municipiul Dej nu funcționează, a fost amendat de Poliția Locală pentru că nu și-a achitat contravaloarea parcării. Acesta susține că a verificat mai multe aparate de taxat din centrul municipiului și că pe toate scria „INDISPONIBIL”.

S-a dat bătut și a intrat 10 minute într-un magazin. La întoarcere a găsit „surpriza” plasată pe parbrizul autoturismului.

TRAIM IN ROMANIA SI NE OCUPA TOT TIMPUL !!! Azi in jurul orei 14:30 am parcat in fata la parcul mic. Merg ca tot omul la PARCOMETRU (si la cel de langa parcu mic si la cel de langa fosta bombonarie) sa platesc … Surpriza acesta imi afiseaza un mesaj cum aproape tot timpul il afiseaza … INDISPONIBIL !!! Merg la magazin (nu mai mult de 10 min) cand revin surpriza si mai mare … o hartiuta pe parbriz … Intrebarea mea e DC? atata timp cat parcometrele nu functioneaza ? Acum bineinteles o sa am comm gen (ti`a fost greu sa mergi la chioscu` de ziare sau sa trimiti sms?) DA si sa va spun si dc. Daca doamna de la chioscu` de ziare are o urgenta si a inchis sau nu am credit pe telefon pentru sms? sunt obligat sa platesc amenda nu? Dc le`au mai montat? Aaaa sa „cheltuim” din banii publici”, a scris tânărul pe o rețea de socializare.

Dacă ai fost martor la un eveniment important sau dacă ai o informație care poate deveni o știre, o poți trimite pe adresa de e-mail – redactie@dej24.ro

CITEȘTE ȘI:

ȘTIREA CITITORULUI: Exces de zel al Poliției Locale Dej? S-a trezit cu o amendă, deși parcometrele nu funcționau

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER