Conectează-te cu noi

Administraţie

ȘTIREA CITITORULUI: Exces de zel al Poliției Locale Dej? S-a trezit cu o amendă, deși parcometrele nu funcționau

Publicat acum

pe

parcometru DejUn conducător auto din Dej susține că a fost amendat de polițiștii locali pentru că nu și-a achitat parcarea, deși parcometrele nu funcționau.

Un cititor Dej24.ro ne-a semnalat faptul că astăzi a fost amendat de Poliția Locală Dej după ce și-a parcat autoturismul pe un loc de parcare cu plată, situat în zona centrală a orașului. Deși a căutat în mai multe locații din centrul municipiului Dej un parcometru funcțional, la întoarcere s-a trezit cu o amendă pe parbriz.

Astăzi, 01 februarie 2016, la ora 11:15, am parcat mașina în parcarea de lângă stația de taxi din centru. În speranța de a face lucrurile cum trebuie, am plecat să îmi iau un bilet, dar parcometrul de lângă patinoar nu funcționează și am încercat la cel de lângă bombonărie. Nici acela și nici cel de lângă CEC nu funcționează. La întoarcere m-am trezit cu o amendă pe parbriz. De multe ori parcometrele nu eliberează chitanță sau sunt indisponibile, cum a fost și astăzi. Degeaba încercăm să fim corecți dacă nu ni se permite”, a scris dejeanul, pe adresa redacției.

 

Dacă ai fost martor la un eveniment important sau dacă ai o informație care poate deveni o știre, o poți trimite pe adresa de e-mail – redactie@dej24.ro

FOTO – Arhivă

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER