Conectează-te cu noi

Administraţie

Se întâmplă în Dej. Cratere pe stradă, la doar câteva luni de la asflatare – FOTO

Publicat acum

pe

Cratere gropi asfalt str. Crangului Dej (1)

Reporterii Dej24.ro au fost contactați de un bărbat din Dej, care se plânge că pe strada pe care locuiește au apărut adevărate ”cratere”, la doar câteva luni după asfaltare.

Topirea zăpezii scoate la iveală gropile din asfalt pe o stradă din Dej. Mai mulți locuitori de pe strada Crângului sunt nemulțumiți de calitatea asfaltului turnat în urmă cu doar câteva luni de zile, în apropierea blocurilor. Imedat după topirea zăpezii, au ieșit la iveală adevărate ”cratere” în spatele blocului UM din Dej. Conducătorii auto se chinuie cu greu să le ocolească pentru a nu-şi distruge maşinile.

Mai mult decât atât, în loc să aștepte autoritățile să își facă treaba, au luat atitudine și au umplut unele gropi cu ce au avut la îndemână – pietre, pământ sau chiar nisip.

Un cititor Dej24.ro a scris pe adresa redacției că „Este inadmisibil și strigător la cer ca imediat după asfaltare, la nici două luni de zile, să apară astfel de gropi în asfalt. Nu poți să le ocolești orice ai face, mai ales că drumul este destul de îngust în această zonă. Parcă suntem într-un film cu proști, într-o zi l-am văzut pe un vecin luând atitudine în privința unei gropi, probabil sătul să tot treacă cu mașina peste ea, și a umplut-o cu ce a avut la îndemână. S-a uitat prin jur și a găsit mai multe pietre cu care a astupat-o. După aceea a mai adăugat și pământ sau nisip, doar că ploile din ultima perioadă i-au cam stricat treaba. Vreau să spun că gropile de pe drum au apărut imediat după asfaltare, doar că zăpada și gheața le-au cam acoperit, iar acum sunt din nou prezente și mai vizibile ca niciodată. Să nu mai vorbesc despre faptul că a fost făcută o treabă de mântuială și în ceea ce privește gurile de canal. Acestea nu au fost ridicate la nivelul solului, iar acum, în momentul de față, gurile de canal sunt mai periculoase decât gropile formate în asfalt”, a scris dejeanul pe adresa redacției.

Vă reamintim, marea asfaltare din municipiul Dej, din cadrul proiectului european de modernizare străzi, care a vizat 23 de străzi, pe o lungime totală de 26 de kilometri, a luat sfârșit pe data de 20 decembrie 2015 cu strada Jichişului, unde au fost efectuate ultimele intervenţii de turnare a asfaltului.

Dacă ai fost martor la un eveniment important sau dacă ai o informație care poate deveni o știre, o poți trimite pe adresa de e-mail – redactie@dej24.ro

CITTEȘTE ȘI:

Chinul șoferilor din Dej a luat sfârșit. S-a FINALIZAT asfaltarea celor 23 de străzi din municipiu – FOTO/VIDEO

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER