Conectează-te cu noi

Politic

Locuitorii din Dej, invitați de PNL la dezbatere publică privind situația blocului V03

Publicat acum

pe

Aurelian Muresan viceprimar Dej bloc V03

Viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan se va întâlni cu cetățenii din oraș pentru a-i consulta cu privire la blocul V03.

În urmă cu 3 zile, viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan anunța că intenționează să consulte dejenii cu privire la ceea ce urmează să se întâmple cu blocul V03. ”Constat că interesul pentru acest subiect este foarte mare. Trăim într-o democrație şi este normal ca pentru subiectele majore să inițiem dezbateri şi consultări publice cu locuitorii şi comercianții din zonă”, declara pe 28 ianuarie, pentru Dej24.ro, viceprimarul Dejului.

Acum, liberalul anunță că această consultare-dezbatere cu dejenii va avea loc joi, 4 februarie, cu începere de la ora 16, la sediul PNL.

”În legătură cu propunerea făcută de mine, în urmă cu câteva zile, de a solicita părerea dejenilor vis-a-vis de blocul V03, întrebarea principală care se pune este: CE CONSIDERAȚI CĂ AR FI BINE SĂ SE FACĂ ÎN LOCUL BLOCULUI V03, DUPĂ CE ACESTA VA FI DEMOLAT? CONSULTAREA DUMNEAVOASTRĂ în proiecte majore, cu impact asupra imaginii localității noaste sau asupra mediului înconjurător este foarte importantă şi, din acest motiv, vă invit să dați dovadă de spirit civic şi să vă exercitați acest drept cetățenesc. Întrucât în urmă cu două zile am propus această consultare, vă aştept joi, 4 februarie 2016, începând cu ora 16, să participați la întâlnirea – dezbatere, care va avea loc la sediul PNL Dej, la parterul blocului UM”, a declarat astăzi Aurelian Mureşan, preşedintele PNL Dej.

Citește și: 

Viceprimarul municipiului Dej solicită consultare publică privind viitorul blocului V03 (28 ianuarie)

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER