Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Locuitorii din Ocna Dej se plâng de lipsa asfaltului pe mai multe străzi

Publicat acum

pe

Strazi ocna

Ieri, 8 august, pe site-ul domnuleprimar.ro, a apărut o sesizare a unei locuitoare din Ocna Dej, care se plânge de lipsa asfaltului pe mai multe străzi din cartier.

Femeia se plânge de faptul că unele străzi sunt în continuare neasfaltate și că ea în calitate de mamă, nu poate ieși cu un cărucior la plimbare prin cartier. Aceasta mai trage un semnal de alarmă – persoanele care sunt imobilizate în scaune cu rotile nu pot ieși din curte din cauza că drumul este impracticabil pentru ei.

Redăm în continuare sesizarea făcută Primăriei Municipiului Dej:

Problema cu strazile neasfaltate cred ca o cunoasteti deja dar o sa intreb (si o sa continui sa intreb pana poate se face ceva) cum este posibil ca de atatia ani strazile din Ocna Dej sa nu fie asfaltate!? Unele bucati de strada sunt asfaltate pana in fata casei cuiva pt ca a vorbit „cu cine trebuia”. Cu cine ar trebui sa vorbeasca cetatenii ca sa se rezolve problema aceasta? Sunt sate precum Ormanul si alte multe sate, care au asfalt desi populatie este mai imbatranita si pe asfalt se plimba animalele. Cand o sa fie asfalt si pe strazile din Ocna (Veveritei si alte strazi) ca sa putem iesi la plimbare cu un carucior, noi mamele care stam acasa si ne dam toata silinta sa educam frumos generatia de maine? Daca sunt persoane cu carucior special nu pot decat sa stea in curte. Multumesc anticipat de raspun dar cel mai frumos raspuns ar fi ca cetatenii sa vada utilajele pe strazi. Se apropie un nou am scolar si ar fi frumos sa poata merge copiii pe asfalt”, a scris femeia pe site-ul domnuleprimar.ro.

Până la publicarea acestui articol, primarul nu a răspuns sesizării.

FOTO – Google Street View

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER