Conectează-te cu noi

Administraţie

Lucrări la reţeaua electrică în zona centrală a municipiului Dej

Publicat acum

pe

constuctii

Primăria Municipiului Dej informează că în această perioadă se realizează în zona centrală a oraşului, lucrări la reţeaua electrică subterană, pe traseul Centrul Cultural” Arta”- Piaţa 16 Februarie – Parcul Mic (Piaţa Bobâlna) – Strada Petru Rareş (Poşta).

Lucrările se realizează la nivelul trotuarelor, prin traversări forate ale străzilor, ca o primă fază a proiectului „ Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie Electrică a zonei centrale a municipiul Dej”.

Proiectul are ca scop eliminarea problemelor de alimentare cu energie electrică a consumatorilor din zona centrală şi adiacentă, având în vedere că anterior au fost înregistrate numeroase căderi de tensiune. Investiţia este realizată la solicitarea Primăriei Dej de către Electrica Cluj.

Lucrările au termen de finalizare data de 30 octombrie, dată până la care am dat şi autorizaţia de spargere, însă ştiind că se provoacă disconfort, am solicitat urgentarea intervenţiilor astfel încât lucrarea să fie finalizată mai repede, inclusiv cu refacerea tuturor zonelor afectate de lucrări”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER