Conectează-te cu noi

Eveniment

Lumina Sfântă a ajuns la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în această seară, în jurul orei 23, la Dej, fiind primită de protopopul Ioan Buftea.

Lumina Sfântă a ajuns, în această după-amiază, în jurul orei 18:15, în România, când aeronava special trimisă în Ierusalim a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Ulterior, cu ajutorul mai multor avioane, Lumina Sfântă a fost trimisă în toate colțurile țării.

O delegație a Protopopiatului Ortodox Dej s-a deplasat în această seară la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, acolo unde a fost adusă Lumina Sfântă. Ulterior, delegația s-a întors în municipiul Dej, iar în jurul orei 23, preotul Ioan Buftea, protopopul Dejului, a primit Lumina Sfântă și a trimis-o către parohiile din zonă.

Credincioșii vor primi Lumina Sfântă din pragul casei sau de la fereastră, iar în cazul blocurilor de locuințe va fi desemnat un reprezentant care o va distribui apoi celorlalți vecini.

Vă reamintim, potrivit acordului BOR – MAI, slujba din noaptea de Înviere se va oficia cu respectarea îndrumărilor Bisericii Ortodoxe Române (BOR) şi a prevederilor din Ordonanţele militare, fără participarea credincioşilor în incinta, în curtea sau în apropierea lăcaşurilor de cult.

De la ora 23:55, pe pagina de Facebook Dej24.ro transmitem LIVE slujba de Înviere!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER