Conectează-te cu noi

Social-Cultură

MAD Day la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

MAD Day LAPI Dej (2)

Elevii Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej au avut parte, în această săptămână, de activități inedite în cadrul programului iEARN.

Make A Difference Day (MADD) este un eveniment organizat de elevii și profesorii din programul educațional iEARN în ultima săptămână a lunii octombrie, urmărind promovarea proiectelor iEARN în comunitatea lor și împărtășirea proiectelor lor în Centrul de Colaborare al programului.

Scopul principal este de a evidenția misiunea tinerilor iEARN, aceea de a „învăța împreună cu lumea nu doar despre ea” și a contribui la îmbunătățirea vieții pe planetă în mod practic și vizibil. Elevii din clasele a X-a A și B ai Liceului „Alexandru Papiu Ilarian” Dej au participat la o lecție de limba engleză diferită, care a avut ca obiective conșitentizarea rolului pe care ei îl au în schimbarea în bine a societății și lumii în care trăiesc și oportunitățile pe care proiectele iEARN le oferă pentru pregătirea lor în acest sens.

iEARN este cel mai mare și mai vechi program internațional de educație care pune la dispoziția elevilor și profesorilor din lume o platformă virtuală securizată pe care aceștia să lucreze împreună în proiecte colaborative.

Tot cu această ocazie, elevii claselor a XI-a A și B au participat la o activitate de informare și instruire în vederea participării lor în programul internațional Adobe Youth Voices, care are ca obiectiv dezvoltarea creativității tinerilor prin realizarea de produse media folosind softurile donate de Adobe.

După ce au asistat la prezentarea programului, făcută de coordonatoarea acestuia, prof. Cornelia Platon, elevii au fost împărțiți pe grupe de lucru și au învățat efectiv primii pași în realizarea unui produs media care are un mesaj de transmis audienței.

În ultima parte a activității, fiecare grupă și-a prezentat posterul creat și mesajul acestuia. Elevii au fost foarte entuziasmați de modul de lucru și de ceea ce au reușit să creeze și mai ales de faptul că au putut să împărtășească între ei rezultatele creativității lor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER