Conectează-te cu noi

Social-Cultură

MÂINE, ÎN DEJ! Doru Ivanov a făcut senzație la iUMOR, iar acum vine în BRACO PUB!

Publicat acum

pe

Doru Ivanov, unul dintre cei mai apreciați stand-up-eri din țară, va susține un show de zile mari în Braco Pub din Dej, mâine, de la ora 21.

Doru Ivanov este comediant profesionist din anul 2005 și a realizat împreună cu trupa Spitalul 9 cel mai lung turneu de comedie din România, în peste 100 de orașe. Acesta a bătut țara în lung și în lat cu spectacolele sale, fiind unul dintre cei mai apreciați comedianți din România.

Show-ul său i-a cucerit și pe jurații ”iUmor” (Mihai Bendeac, Delia și Cheloo). Ivanov va rămâne în istoria ”iUmor” drept concurentul care l-a făcut pe Cheloo nu doar să râdă cu lacrimi, ci și să aplaude în picioare. Ba chiar, Cheloo a fost atât de încântat încât a mers pe scenă pentru a-l felicita pe Ivanov pentru numărul său de stand-up.

”Dacă nu cel mai bun, cu siguranță în top 3 numere de stand up de la iUmor”, a spus Mihai Bendeac. ”Așa trebuie să fie un show de stand up comedy”, a explicat și Cheloo.

Vineri, de la ora 21, Ivanov va susține un show de stand-up comedy în Braco Pub, pe Dealul Florilor! Dacă vreţi să râdeţi cu lacrimi, rezervaţi-vă un loc (0760.733.972 și 0742.787.821) şi petreceţi o seară de neuitat! Biletele se pot achiziționa direct de la Braco Pub, strada Unirii nr. 1 (în giratoriu de la BIG).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER