Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Manifestări la Dej, de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej şi Garnizoana Dej au organizat, ieri, manifestări dedicate Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii.

Evenimentul s-a desfășurat, cu începere de la ora 10, la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața 16 Februarie din municipiul Dej, printr-un ceremonial militar religios.

În semn de aleasă prețuire pentru eroii Florin Oșan și Kovacs Laszlo s-a intonat Imnul de Stat al României, s-a oficiat o slujbă de pomenire, a luat cuvântul primarul Morar Costan și s-au depus coroane și jerbe de flori. La finalul manifestărilor a defilat garda de onoare.

”Evenimentele tragice din decembrie 1989 rămân vii în conștiința generațiilor de astăzi. Dejul ca și alte orașe ale României a pierdut atunci doi tineri soldați pentru victoria Revoluției din 1989. Noi cei de astăzi, în afara gândului pios îndreptat spre jertfa eroilor noștri Florin Oşan şi Kovacs Laszlo, care au căzut la datorie, avem datoria morală față de sacrificiul lor suprem de a fi responsabili, de a păstra cu respect ceea ce s-a câștigat și de a duce mai departe idealurile Revoluției”, a transmis edilul din Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER