Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Militari din Dej, cadouri pentru copiii din Diviciorii Mari – FOTO

Publicat acum

pe

....

Militarii Batalionului 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” din Dej, conduși de locotenent colonelul Adrian Burlacu, au vestit vineri, 20 decembrie, bucuria Nașterii Domnului copiilor din Parohia Ortodoxă Diviciorii Mari, Protopopiatul Ortodox Gherla.

Veteranii teatrelor de operații din Irak, Afganistan și Kosovo au făcut o surpiză deosebit de plăcută copiilor din parohie oferindu-le cadouri consistente. Cei 20 de copii cu inima și chipurile pline de bucurie și recunoștință pentru darurile primite le-au recitat poezii și i-au colindat. Pachete cu produse alimentare de stictă necesitate au primit și familiile nevoiașe din localitate la fel ca și în preajma sărbătorii Învierii Domnului.

....

Preotul paroh, Augustin-Claudiu Prunduș, a mulțumit militarilor dejeni, care nu sunt la prima acțiune de acest gen, și i-a încredințat de deplina dragoste frățească și prețuire pe care le-o poartă, ca fost camarad de arme, tuturor celor implicați și familiilor acestora, urându-le sărbători cu pace, sănătate și bucurie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER