Conectează-te cu noi

....

Sport

Marius Dascălu nu mai este antrenorul Unirii Dej! A semnat deja cu noua sa echipă

Publicat acum

pe

....

Marius Dascălu nu mai este antrenorul echipei de volei Unirea Dej! Acesta a semnat deja cu noua sa echipă.

Deși sursele Dej24.ro susțin că Marius Dascălu nu mai este la Unirea de săptămâni bune, clubul din Dej nu a anunțat despărțirea de antrenor, preferând să puncteze, pe contul de Facebook, doar noile transferuri.

....

Ieri, fostul antrenor al Unirii Dej Marius Dascălu a semnat cu Dacia Mioveni, echipă de volei feminin aflată la prima participare în Divizia A.

”A fost de 4 ori campion național la juniori 1, iar în divizia A1 seniori a fost vicecampion național și de două ori medaliat cu bronz. În Cupa României a fost finalist în trei ediții. În campionat a jucat la Steaua București, Volei LPS Piatra Neamț și Unirea Dej. Și-a început cariera de antrenor în anul 2017, la echipa de volei masculin Unirea Dej, o echipă tânără pe care a antrenat-o în ultimii patru ani, reușind să formeze jucători pentru lotul național și care au ajuns la echipe de top. Cu Unirea Dej a terminat sezonul trecut pe locul 6 în prima divizie, iar în campionatul 2019-2020 s-a clasat pe locul 5”, precizează bitpress.ro despre Dascălu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER